İstiklal İlkokulu

Vizyon: Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.

Misyon: Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: Sabah Giriş:08:30 Akşam Çıkış:14:35
Isınma: Doğalgaz sistemi ile ısınıyor.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://corumistiklalilkokulu.meb.k12.tr

Adres - İKBALKENT/ULUKAVAK MAH. ADNAN ÖZEJDER CAD.NO43

Öğretim Şekli :Normal Öğretm

Yerleşim Yeri - Okulumuzun bulunduğu bölge, Çorum´un en büyük mahallelerinden olan Ulukavak Mahallesinde, Osmancık Caddesi´nin alt bölümünde yer almaktadır.

Adres - İKBALKENT/ULUKAVAK MAH. ADNAN ÖZEJDER CAD.NO43

Ulaşım Belediye otobüsleri ile Çorum Saat Kulesi yanında bulunan otobüs kalkış alanından hareket etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezine (saat kulesine) 4 km uzaklıktadır.